Login Acceptanten

Welkom

Hoe kan ik inloggen?

Inloggen gaat met je opgegeven E-mail en je password die je zelf aangemaakt hebt bij je aanmelding. Ben je het password vergeten dan kun je online een nieuwe aanvragen. Weet je niet meer welk E-mail adres je gebruikt hebt bij de aanmelding, vul dan even het contact formulier in dan geven wij zo snel mogelijk de gegevens die je nodig hebt om in te kunnen loggen.

U bent ingelogd, hoe nu verder.

Eenmaal ingelogd kom je op je acceptanten profiel, hier vind je je acceptanten nummer en je pincode. Deze gegevens heb je nodig om een bon te controleren, tenslotte wil je weten of de bon die bij je ingeleverd wordt al is uitbetaald.  Links zie je profiel bekijken, profiel aanpassen, logo en foto"s, wachtwoord aanpassen, categorie├źn, en shop.

Wat kan ik hier mee.

De meeste zaken zijn vanzelfsprekend, maar shop, wat moet je daarmee?

Shop.

Hier kun je eenvoudig je eigen cadeaubon shop maken, voor een vast bedrag per maand kun je meeliftten met onze techniek om je cadeaubon op je eigen website digitaal aan te bieden. De waarde van de bon is dan 100% voor jullie, het geld komt direct op je eigen bankrekening. Je betaalt voor deze dienst een maand bedrag. Meer weten over shop, vul het contact formulier in en wij helpen je graag.

Bonnen controleren.

Helemaal links in de blauwe menubalk vind je bonnen: daar op klikken en je ziet alle bonnen die bij jou besteed zijn of besteed worden. Tevens zie je daar of de bon al is uitbetaald.

Contactformulier

Contactgegevens

Vertel ons ten minste je naam en e-mailadres zodat we contact met je op kunnen nemen. De gegevens zullen enkel daarvoor worden gebruikt.